AM Pro-Vast vof

Creatief in renovatieEven voorstellen;

Angelique van Dijk

Na het MBO begon mijn loopbaan met het organiseren en leiden van internationaal transport. Vanaf 1993 maakte ik de stap naar acquisitie in de glasbranche bij o.a. GlaverNed en Saint Gobain waar ik diverse technisch opleidingen volgde. Na 1998 werkte ik tevens in deze branche als werkvoorbereider en projectcalculator.
In 2008 heb ik mijn werkervaring en kracht gebundeld om als zelfstandige te beginnen in het vastgoed en aannemerij. Daarin leidde ik vastgoedprojecten op het gebied van financiën, vergunningstraject en inkoop. Tevens participeerde ik handelspanden.
Inmiddels heb ik samen met Michel van Katwijk van AM Pro Vast een bedrijf weten te maken waarin wij onze passie voor bouwen en renoveren hebben omgezet in realiteit.
Michel van Katwijk;

Mijn loopbaan begon na het MBO direct als zelfstandig ondernemer in de projectvloeren.
Vele grote projecten gerealiseerd, van overheidsinstellingen tot en met showrooms van de leveranciers. Het opleiden van mensen kwam als vanzelfsprekend toen er ook personeel nodig was voor het vele werk. Hierna werd het aansturen van de vakmannen en het begeleiden van de projecten ook belangrijk. Een HBO opleiding bouwkunde was daarom ook een logische keus. Afbouw was een volgende stap en hier ontstond ook mijn passie om een eindproduct af te leveren. Dus na jaren lang mensen vertellen hoe het moest, werd het tijd om samen met Angelique van Dijk een bedrijf te realiseren die alle facetten van de bouw /renovatie overbrugd. Dus hier stoppen we nu onze kennis, passie, overtuiging in.